Събития в хотел Вила Еуфория СЪБИТИЯ ВЪВ ВИЛА ЕУФОРИЯ

СЪБИТИЯ

Семейни и бизнес

Хотелът предлага организирането на различни по вид семейни и корпоративни срещи и събития и изграждането на тиймбилдинги. Освен с изготвянето на меню персоналът на хотела ще Ви посъветва и насочи към конкретни хора – организатори, аниматори, DJ, модератори, които ще са необходими в осъществяването на Вашето желано събитие. Потърсете подкрепа и повече информация от нас, като ни се обадите или пишете.

Семейни празници на язовир Кърджали

СЪБИТИЯ

Лични и корпоративни

Семейни празници

Семейни празници

Семейните празници са нещо ценно за една фамилия - традиция, която оставя своя отпечатък във времето. Създайте неповторимост и великолепие на Вашия празник, организирайки своя годеж, сватба, кръщене, погача, рожден ден, имен ден и др. Насладете се на природните прелести на района и се потопете в удобството и комфорта, които Ви предлага „Вила Еуфория“.

Корпоративни събития

Корпоративни събития

За Вашите корпоративни събития „Вила Еуфория“ предлага удобство и професионално обслужване на фирмени партита. Можем да организираме за Вас коледни и новогодишни банкети, годишнина на фирмата, както и други събития, важни за Вашата компания.

Тиймбилдинг

Хотелът предразполага за реализирането на тиймбилдинг за Вашия екип. Разполагаме със специална зала, в която ще можете да провеждате работни срещи и съвещания и ще можем да организираме специални фирмени вечери. Игрите могат да се организират в градината и около басейна. Освен това предлагаме незабравимо приключение с моторница в язовира, което ще засили сетивата Ви за спонтанност, сплотеност и авантюристично усещане. Вижте какви забележителности също може да разгледате в местността.

Тиймбилдинг сред природата хотел Еуфория