За хотел ВИЛА ЕУФОРИЯ

Визия, мисия, ценности

Визия

Ние от „Вила Еуфория“ имаме за цел да помогнем на нашите клиенти да отпочинат, релаксират и да се заредят по начин, с който ще се почувстват действително освежени, жизнени и енергични. С услугите, които предлагаме и локацията, на която сме разположени, искаме да Ви вдъхновим за нови усещания, начинания и положителни промени във Вашите ежедневни занимания. „Вила Еуфория“ – кътче отдих за цялото семейство.

Вила Еуфория хотел - апартамент Панорама

Мисия

Да предоставяме цялостно и качествено хотелско обслужване в удобни и стилни стаи и апартаменти със спиращи дъха гледки, вкусно приготвена на място храна, внимателно подбрани напитки, релаксиращи и отпускащи басейни за малки и големи, незабравими приключения в местността, удобен паркинг за различен тип автомобили. „Вила Еуфория“ Ви помага да се потопите в атмосферата на една неподражаема, поразителна и бленувана реалност.

Ценности

  • Пълна почивка и релакс за клиентите: комфортните стаи, вкусната и с грижа приготвена храна, панорамните гледки, зоните за релакс и забележителните приключения, които се предлагат, създават атмосфера на спокойствие и доставят наслаждения за сетивата Ви. Освен това, предоставяме време със семейството, което да прекарате по различен и специален начин от обичайното и познато ежедневие.
Хотел Вила Утопия до Кърджали - ресторант
  • Високо ниво на обслужване: професионализмът, отговорността, отдадеността и енергията, с която работи целият ни персонал, ни помага да изграждаме професионален опит и високо ниво на клиентско обслужване. Следването на стандарти и добри практики създават отборен дух в работата ни, синергия и координация, която цели ежедневно подобряване на нашите предоставяни услуги.
  • Лично отношение към всеки гост: осъзнаваме, че единствено с лично отношение, внимание и грижа към всеки гост, ще предлагаме уют, спокойствие и релакс в нашия хотел по начин, че клиентите ни да се почувстват спокойни, отпочинали и заредени с нови емоции и положителна енергия.
  • Приключения и емоции: вземайки предвид природните дадености на региона, предлагаме допълнителни неповторими емоционални преживявания, които ще допринесат за колорита на Вашия престой във „Вила Еуфория“ и ще оставят трайни спомени на наслада от изживения момент.
17
СТАИ
1
РЕСТОРАНТ
7
СЛУЖИТЕЛИ
2
БАСЕЙНИ

УСЛУГИ

Хотелът разполага с два басейна на открито сред широкия простор и природната даденост на региона. От просторната тераса и градина можете да се насладите на красивите гледки на околността и величествения язовир Кърджали. Персоналът на рецепцията е на разположение 24 часа в денонощието и готов да осигури винаги Вашето спокойствие и комфорт.

Имате възможност да резервирате хотела или само ресторантската част за организирането на събитие като рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, абитуриентски бал.