7 причини да изберете Вила Еуфория за Вашия незабравим тиймбилдинг

7 причини да изберете Вила Еуфория за Вашия незабравим тиймбилдинг

villaeuphoria villaeuphoria август 19, 2021 Uncategorized

Тиймбилдингът е важен за изграждането на силен и стабилен екип, който да работи в синхрон и синергия и постигането на общите корпоративни цели. Той може да помогне в сплотяването не само на отделните звена на една фирма, но да ги обедини взаимно. За една компания, която разбира значимостта от създаването на здрави и приятелски връзки и взаимоотношения с хората си, която се грижи за добрата атмосфера и персоналът да се чувства комфортно на работа, да е удовлетворен от това, което представя и да изпълнява успешно, с желание и старание своята дейност, е от първостепенно значение да организира всяка година поне по 1-2 тиймбилдинга. За да се осъществи начинанието е важно да бъде направен на място, извън града, където хората да могат да се отпуснат, да не мислят за ежедневните задачи и да имат възможност да се занимават с различни дейности, които да създадат екипност по между им. Локацията е от съществено значение и освен всичко останало като съдържание на програмата и възможности за игрови задачи, е важно да се съобрази с планираните дати и броя на участниците. 

„Вила Еуфория“ е чудесна опция за организирането на един незабравим тиймбилдинг. Защо? Представяме Ви 7 важни причини да го изберете. 

  1. Релаксираща обстановка

Хотелът е разположен в близост до величествения язовир Кърджали. Приютяваща народи още от дълбока древност, местността носи в същността си тайнственост и обаяние. Царящият дух на спокойствие и тишина ще Ви помогне да се отпуснете, да подишате чист и свеж въздух и да отпочинете по магичен начин. Обстановката ще Ви предразположи да се абстрахирате от ежедневието и да се уедините, така че да преживеете мотивираща и вдъхновяваща екипна програма.

2. Професионален персонал, работещ в екип

За да е добре организирано Вашето корпоративно събиране е важно да бъдете обслужени от любезен персонал, който се грижи професионално и с внимание за всеки един детайл. Нашият екип на „Вила Еуфория“ има за цел ежедневно да оптимизира предоставяните услуги, да работи кооперативно и в отборен дух. Именно затова подчинява дейността си на изградените корпоратични ценности, които обуславят визията и мисията на хотела: пълна почивка и релакс за клиентите, високо ниво на обслужване, лично отношение към всеки гост, предоставяне на възможност за приключения и незабравими емоции.

3. Комфортен хотел 

Живописният екстериор и интериор на „Вила Еуфория“ подхранва благоприятна среда в съзвучие със стилно, модерно и напредничаво изкуство. Хотелът предлага 17 стаи и апартаменти, [линк към страница стаи и апартаменти] всяка със собствен санитарен възел и има капацитета да обслужи до 65 души.  Помещенията са климатизирани, снабдени със сателитна телевизия и Wi-Fi, оборудвани са с модерни мебели и с необходимите сетове и принадлежности, така че нищо да не Ви липсва. А изгледите и панорамни гледки към язовира или басейна ще инспирират и отворят Вашето съзнание.

Погрижили сме се за вкусна и питателна храна и подбрани напитки, които да поглезят сетивата Ви и да Ви помогнат да се насладите на мига. За Вашето спокойствие и комфорт сме подсигурили рецепцията да е на разположение 24 часа в денонощието. Имате също така възможност да използвате безплатен паркинг. Заедно с резервацията на Вашата нощувка получавате в пакет апетитна континентална закуска.

4. Организиране на корпоративни събития и помощ при изграждането на тиймбилдинг

Хотелът предлага организирането на различни по вид корпоративни ивенти и помощ в изграждането на тиймбилдинги. Освен с изготвянето на индивидуално меню персоналът на хотела ще Ви посъветва и насочи към конкретни лица, които да подпомогнат и обогатят Вашата програма по време на престоя – аниматори, DJ, модератори. Свържете се с нас за повече информация. Разполагаме също така със специална зала, в която ще можете да провеждате индивидуални фирмени вечери или работни срещи при необходимост. Груповите игри имат възможността да се организират в градината и около басейна. 

5. Басейн на открито и градина за игри 

Хотелът разполага със затоплен басейн на открито, който ще спомогне за повишаване на емоцията от едно приятно преживяване. Около него са разположени удобни шезлонги и чадъри, на които може да разпуснете и проведете организирани фирмени игри. До басейна има летен бар с коктейли и студена бира. Можем да подготвим и специални парти хапки за Вашите междинни закуски. 

Просторните тераса и градина също са чудесен вариант за провеждането на разнообразни игри. 

6. Разходка с моторница из язовир Кърджали

За да запомнят емоционално Вашата фирмена програма, служителите Ви ще се впечатлят от незабравимата атракция, която „Вила Еуфория“ предлага на своите гости – разходка из язовир Кърджали с луксозна моторница. Уникална по рода си с абсолютна сигурност ще допринесе за доброто Ви екипно преживяване. Попитайте ни за повече подробности.  

7. Посещение на интересни забележителности в региона

Обогатете Вашето фирмено събитие с посещения на древни тракийски светилища и скални образувания, на които е богата тази местност. Прочетете повече забележителности, които може да намерите в околността. Така изцяло ще се насладите на региона, изпълнен с предания и легенди, приютил още от древността в своите земи тракийските племена.

Резервирайте Вашия тиймбилдинг във „Вила Еуфория“. Насладете се на спокойната среда и създайте отборен дух с Вашите колеги, като съхраните спомените от  преживяното.