Хотел Вила Утопия до Кърджали - ресторант ДОБРЕ ДОШЛИ В РЕСТОРАНТА

РЕСТОРАНТ И БАР

За хранителните и вкусови потребности на своите клиенти, хотел „Вила Еуфория“ предлага разнообразна, питателна и апетитна храна в своя ресторант и разнородни напитки в бара, удовлетворяващи и най-взискателните желания.

Ресторант

Ресторантът е разположен в предверието на хотела, в близост до просторната тераса и открива величествена панорамна гледка в посока язовира. Мебелировката и десените са изчистени и стилни, а украсата завършва цялостната съвременна и модерна визия на интериора. Вместимостта на ресторанта е 70 души, като по време на празнични събития, има възможност да се използва и терасата отпред, така че капацитетът да достигне 100 души. 

Работното време стартира от 8 сутринта с привлекателна закуска, включена в услугата по настаняване. Има възможност да се поръчва а-ла-карт през целия ден до 23 ч. вечерта. Менюто е съставено от съвременни и актуални ястия, които целят да зарадват сетивата на гостите и да ги потопят в идиличната атмосфера на местността. 

Хотел Вила Еуфория на брега на язовир Кърджали
Хотел Вила Еуфория на брега на язовир Кърджали
Ресторант и бар Вила Еуфория
Хотел Вила Еуфория на брега на язовир Кърджали
Ресторант и бар Вила Еуфория
Ресторант и бар Вила Еуфория

НАШЕТО МЕНЮ

Бар

Бар към ресторанта

Отчитайки обстоятелството, че хотелът се намира в регион в страната ни, богат на отглеждането на плодородни лозя и винопроизводство, „Вила Еуфория“ придава значение, като сервира на своите гости основно местни традиционни вина. Освен това се предлагат още други алкохолни напитки – български и вносни и традиционни коктейли.

Pool бар

Летният бар, разположен до басейна предлага разхладителни напитки, феерия от цветни коктейли и наливна бира за удивителни моменти. 

ГАЛЕРИЯ

Организиране на събития

Хотелът предлага организирането на различни по вид семейни и коропоративни събития, рожден ден, сватба, балове, тиймбилдинг. За повече информация прочетете тук.