Хотел Вила Екодис, басейн на открито За малки и големи
Божествена гледка и безкрайна широта
БАСЕЙНИ НА ОТКРИТО

ОТКРИТИ БАСЕЙНИ

Сред природата до яз. Кърджали

За да почувствате пълен релакс на Вашата ваканция, „Вила Еуфория“ предлага басейни на открито със затоплена вода. Природните дадености на местността ще повишат усещането Ви за спокойствие и безмерна тишина. 

Басейните са с работно време от 9 до 19 ч., като през това време има подсигурен спасител. Поддържа се 30C температура на водата. Около тях са разположени шезлонги и слънчеви чадъри за отмора на посетителите. 

Могат да се използват от външни посетители, ако заетостта на хотела позволява. При желание се свържете с рецепцията за повече подробности. 

Хотел Вила Утопия открит басейн

НАШИТЕ БАСЕЙНИ

За деца и възрастни

Басейн за възрастни

Басейн за възрастни

Басейнът за възрастни е с дълбочина 1.40 м в единия край и 1,60 в другия. Не забравяйте да се насладите с разхладителните напитки, цветните коктейли и наливната бира, които предлагаме на летния бар, разположен непосредствено до басейна.

Детски басейн

Детски басейн

За истинска радост и чудесно изживяване на Вашите деца има изграден детски басейн с дълбочина 45 см. Оставете децата да се насладят на чудесните мигове във вода, които толкова много обичат и създайте трайни спомени в техния невинен живот.